Trobada d'entitats apadrinades pel #proyectolibera

Aquest cap de setmana ha tingut lloc una trobada de totes les entitats ambientals sense ànim de lucre que han rebut el suport del #proyectolibera per a dur a terme projectes ambientals.

El Proyecto Libera és una iniciativa creada al 2017 per SEO/BirdLife Espanya en col·laboració amb Ecoembes amb l'objectiu de conscienciar i mobilitzar la ciutadania per mantenir els espais naturals lliures de brossa. Més informació >>

S'Agulla ha presentat els primers resultats del projecte A la recerca de microplàstics als Jardins Submergits de la Selva! Es tracta d'una primera aproximació de la presència i caracterització de microplàstics (de grandària inferior a 5mm) a la zona dels Jardins Submergits de la Selva. Els punts de mostreig es troben entre els 30 - 60m de profunditat, una profunditat de la què no se'n tenen gaires referències. Primers resultats >>

Tot i ser els únics que presentávem dades propiament marines, ha estat un plaer compartir experiències i punts de vista amb un esperit tan constructiu!

Des de S'Agulla novament agrair al Proyecto Libera per seu suport i per la bonica oportunitat de conèixer altres entitats ambientals.

L'Equip de S'Agulla