Presentem Oceans a la Conferència EMSEA 2016 (Belfast, Regne Unit)

emsea16_logo_small-371x200

L'Associació Europea d'Educadors en Ciències Marines (EMSEA) acaba de celebrar la seva conferència anual que enguany s'ha celebrat a Belfast (4-6 octubre). L'esdeveniment ha tingut lloc al centre d'interpretació del Titanic anomenat Titanic Belfast, situat on havien estat les drassanes per a construir-lo!

dsc_1100

Les sales de conferències que disposa reprodueixen les sales de festes del Titanic, Olympic i Britannic: les 3 naus bessones que s'hi van construir encara que el més recordat sigui el Titanic per ser el més luxós. Sí, sí, com veieu a la imatge, tampoc s'han descuidat de posar el rellotge al final de l'escala!

dsc_1105
Sala Titanic

S'Agulla ha tingut el plaer de presentar el projecte Oceans que ha tingut una molt bona acollida. A més hem pogut conèixer altres iniciatives europees i nord-americanes molt interessants!
Des d'aquí el nostre agraïment a l'organització per donar-nos l'oportunitat de presentar Oceans i a tots els assistents per convertir l'EMSEA Conference en un espai de diàleg i col·laboració!

dsc_1067
I no ens podem estar de recomanar-vos una passejada nocturna, on marcat al terra trobareu on van ser contruïts el Titanic i l'Olympic!

L'Equip de S'Agulla